Για τη γέμιση, θρυμματίζουμε και λιώνουμε τη φέτα με πιρούνι και την ανακατεύουμε σε ένα μπολ με τα αυγά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Χωρίζουμε το μείγμα σε τέσσερα ίσα μέρη.
Αρχίζουμε με τα φύλλα. Στον κάδο του μίξερ, ανακατεύουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο και το αλάτι μέχρι να νοτίσει ελαφρά το αλεύρι. Προσθέτουμε σταδιακά νερό, δουλεύοντας συνεχώς με τον γάντζο του μίξερ μέχρι τα υλικά να γίνουν ένα τραχύ μείγμα. Συνεχίζουμε το ζύμωμα για περίπου 5 λεπτά, σε μέτρια ταχύτητα, μέχρι η ζύμη να μαλακώσει και να γίνει λεία. Τη χωρίζουμε σε 7 ίσα μέρη και τα πλάθουμε σε μπάλες, αφήνοντάς τις να ξεκουραστούν για 20 λεπτά.
Για να ετοιμάσουμε την πίτα, βουτυρώνουμε καλά το ταψί. Παίρνουμε μία μπάλα ζύμης (σκεπάζουμε τις υπόλοιπες με πετσέτα) και σε αλευρωμένη επιφάνεια την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο, λίγο μεγαλύτερο από τη διάμετρο του ταψιού. Το τοποθετούμε στο ταψί, καλύπτοντας και τα τοιχώματα, και το βουτυρώνουμε καλά. Ανοίγουμε άλλα δύο φύλλα και τα στρώνουμε με τον ίδιο τρόπο στο ταψί, βουτυρωμένα κι αυτά.
Σκορπίζουμε το 1/4 της γέμισης και 4 κομματάκια από το σταθερό βούτυρο. Ανοίγουμε το τέταρτο φύλλο για να καλύψουμε τη γέμιση, βουτυρώνουμε και σκορπίζουμε πάνω του άλλο 1/4 γέμισης. Συνεχίζουμε με το πέμπτο και το έκτο φύλλο, μοιράζοντας την υπόλοιπη γέμιση και προσθέτοντας επιπλέον κομματάκια βουτύρου.
Στο τέλος, ανοίγουμε το έβδομο και τελευταίο φύλλο, σκεπάζουμε τη γέμιση και το βουτυρώνουμε καλά. Φέρνουμε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα και τις στριμώχνουμε στα τοιχώματα του ταψιού. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Χαράσσουμε την πίτα σε καρεδάκια και ψήνουμε για 40-50 λεπτά, μέχρι η επιφάνεια να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Τη σερβίρουμε ζεστή, χλιαρή ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή: kathimerini.gr