Ανακαλύφθηκε φυτεία κάνναβης στην Καβάλα με τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε δασική περιοχή της Καβάλας, με τρεις άνδρες να συλλαμβάνονται στο πλαίσιο της υπόθεσης. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών. Η αστυνομία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Παγγαίου, αξιοποίησε πληροφορίες σχετικά με την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Οι δράστες, οι οποίοι μετακινήθηκαν με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, εντοπίστηκαν στη φυτεία κάνναβης που βρισκόταν σε δυσπρόσιτη δασική περιοχή. Στην επιχείρηση, συνελήφθη ο ένας από τους δράστες που μάζευε την κάνναβη, ενώ οι άλλοι δύο επιτηρούσαν το χώρο. Δύο συνεργοί τους, που διέφυγαν εκμεταλλευόμενοι την πυκνή βλάστηση και το σκοτάδι, αναζητούνται.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν 57 δενδρύλλια κάνναβης, περισσότερα από 12,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, εξοπλισμός καλλιέργειας, καθώς και τα αυτοκίνητα και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή: kathimerini.gr