Δραματική ανακάλυψη νεκρής ηλικιωμένης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα

Μια 84χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Παπαδημητρίου στα Καμένα Βούρλα το μεσημέρι του Σαββάτου. Αστυνομικοί του τοπικού ΑΤ κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση, καθώς η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής τα τελευταία 24ωρα. Ο 77χρονος ξάδερφος της, που ανησυχούσε για την απουσία της, τους συνόδευσε στην αναζήτησή τους.

Κατά την άφιξή τους, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια ενός κλειδαρά παραβίασαν την εξώπορτα, όμως παρατήρησαν ότι η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη και το κλειδί βρισκόταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς, χωρίς να υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Λίγο μετά, βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα η ηλικιωμένη γυναίκα. Κοντά στην σορό της, εντοπίστηκαν πατημασιές και κηλίδες αίματος, ενώ το σπίτι δεν έφερε σημάδια αναστάτωσης και η σορός δεν είχε ίχνη πάλης.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στην περιοχή οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ο Ιατροδικαστής Λαμίας. Μετά την εξέταση του ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό και νύσσον όργανο, ενώ η ώρα θανάτου προσδιορίστηκε περί τις μεσημβρινές ώρες της 11ης Οκτωβρίου.

Πηγή: kathimerini.gr