«Στη ΜΕΘ Νοσοκομείου Υγεία η Μαρινέλλα μετά από λιποθυμία στη συναυλία»

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα, γνωστή ερμηνεύτρια, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας και η κατάσταση της κρίνεται κρίσιμη, αν και παραμένει κλινικά σταθερή.

Η λιποθυμία της κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Ηρώδειο ήταν το γεγονός που προκάλεσε τη νοσηλεία της. Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, εξέφρασε την ελπίδα ότι η ερμηνεύτρια θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, όμως όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω και παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς».

Επισήμανε επίσης ότι οι πρώτες 24 ώρες είναι κρίσιμες και η αντίδραση του υπολοίπου εγκεφάλου είναι καθοριστική. Ο ίδιος επεσήμανε την ανάγκη για προσεκτική παρακολούθηση, λέγοντας ότι “έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα”.

Οι θεράποντες ιατροί, Ηλίας Κ. Πολιτάκης και Ηλίας Ανδριανάκης, είναι στη διαδικασία παρακολούθησης και αντιμετώπισης της κατάστασης.

Πηγή: kathimerini.gr