Σύλληψη Εννέα Ατόμων Πριν το Ντέρμπι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη εννέα ατόμων, ηλικίας από 17 έως 46 ετών, λίγο πριν την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις σχετικές με τη νομοθεσία περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, καθώς και για τη βία σε αθλητικά περιβάλλοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες βρέθηκαν σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, με μικροποσότητες κάνναβης, καπνογόνα, πυροτεχνήματα, σιδερογροθιά και αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να προληφθεί η αθλητική βία. Δικογραφίες σχηματίστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και το Αστυνομικό Τμήμα Ο.Α.Κ.Α.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του προελέγχου πριν τον αγώνα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν με τα παραπάνω αντικείμενα.

Πηγή: kathimerini.gr