Σύλληψη ζευγαριού παλαιοχριστιανών για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού τους στην Κερατέα

Νεότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του 45χρονου παλαιοχριστιανού έχουν προκύψει. Χθες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού παλαιοχριστιανών στην Κερατέα, οι οποίοι προπυκεύονταν για την αρπαγή του νεογέννητου παιδιού τους από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο σπίτι αυτό εντοπίστηκε ολόκληρη η οικογένεια: ο 45χρονος, η σύζυγός του, η μεγαλύτερη κόρη τους που έχει κι ένα παιδί, καθώς και τα άλλα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Το νεογέννητο, μετά από εξέταση στο νοσοκομείο «Παίδων», θα μεταφερθεί σε κατάλληλη δομή. Κατ’ εντολή του εισαγγελέα, τα τρία ανήλικα παιδιά θα παραμείνουν στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο άνδρας, η γυναίκα του και η μεγάλη τους κόρη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ήδη η κόρη κατηγορείται για αρπαγή, δεδομένου ότι της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού της. Η κατάσταση είχε αρχίσει να εξελίσσεται όταν ο 45χρονος και η σύζυγός του, στις 24 Σεπτεμβρίου, κατευθύνθηκαν στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου και απήγαγαν το νεογέννητο παιδί τους, ακολουθώντας στη συνέχεια διαφυγή με ταξί. Οι Αρχές είχαν προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία, καθώς είχαν κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίωσης της οικογένειας.

Πηγή: kathimerini.gr